Tillbaka till startsidan

UMGÅS PÅ UTESERVERINGAR SÅ DÄR MYSIGT SOM I SYDEUROPA
av Martin Theorin

________ var både klippsk, söt och hade en bar så naturligvis hade hon gjort slut.
Han skulle bara gå över med lite grejer.
schampo osv.
Som hon hade haft stående i en plastpåse.
Hemma hos honom.
Det hela var naturligtvis ett rätt genomskinligt svepskäl för att få träffa henne en sista gång (vilket även hans 15-åriga dotter påpekade med ett rått skratt).
Så han tog sin dotter i hampan och styrde stegen mot Linnéstaden där _______ hade sin resaurang, under tiden som han tyst filosoferade för sig själv.
"Det påtvingade celibatet hade ju kommit olägligt då det dessutom var sommar och man var extra kåt. Dom där jävla "genusforskarna" som sade att våldtäkter "handlade om makt och förtryck och inte primärt om sex" visste inte vad dom talade om, men det är klart eftersom dom nästan uteslutande var kvinnor (eller nått ditåt) hade dom ju aldrig varit kåta män en varm sommardag".
"Jag skall bara om hörnet, det tar 10 minuter, vill du sitta här utanför Seven eleven, du kan få en dricka så kan du ringa mig på mobilen om något skulle hända?"
När han gick uppför ______gatan såg han att 3 fyllon eller hemlösa som det hette nu (det varaldrig någon som frågade sig värför dom var hemlösa?) hade ockuperat den minimala uteserveringen, skrämt bort alla presumptiva gäster och använde de 3 små rangliga borden som basläger för ett slag ambulerande, vingligt coctailparty upp och ner för gatan, men han såg att ______ just mutade den sista med en folköl, för att han skulle gå och han försvann stapplande runt hörnet med ett lyckligt flin.
Han överräckte nu högtidligt plastpåsen.
"Tack, du hade inte behövt... Vad jag blir trött på dom... Dom har varit här ända sen jag öppnat... Så jag har inte ens kunnat ha dörren öppen i värmen, men nu har jag mutat dom med varsin folköl. Så nu håller dom sig nog borta ett tag... Tack du hade inte... Vill du ha en kopp kaffe?"
Visst!
Han skulle bara bort och be sin dotter vänta lite längre förresten.
2 minuter senare.
När han återvände uppför _______gatan, kom han lagom för att se "fyllot från förr" återvända för en stunds "meet and greet" och tjata på ________ för att hon skulle utfodra honom med lite mera öl. Något som också lyckades.
När han passerade _______ skyndade hon sig av nån anledning in och låste.
Han tänkte på sin dotter, 50 meter därifrån (men i död vinkel) men ändå.
Han borde inte bråka.
Eller borde han det förresten?
Man kunde ju knappt ta med sig henne till stan längre.
Pittbulls å skinheads å blattar å fan å hans mormor överallt.
Å aldrig ensamma.
Alltid i gäng.
Men här var nu en ensam.
För en gångs skull.
Fyllot stod med picken i näven och tänkte uppenbarligen sätta punkt för besöket och s a s sätta sitt signum på stället genom att pissa ner hela uteserveringen.
För att kunna ge urinerandet den uppmärksamhet det otvivelaktigt förtjänade så hade han ställt ifrån sig den (nya) ölen och en stor påse nötter på ett av borden.
Nötter!...
Karlfan hade till och med snacks!!
Han tog ölen och tilltugget (och nu började det gå fort) och tryckte det i famnen på fyllot, som prompt tappade alltihopa i gatans (ops! Där blev en öl mos under skon) och sa "ta och plocka ihop din jävla skit och dra!"
Och när det inte gick tillräckligt fort slog han till honom över munnen och när han började käfta emot så sparkade han honom i magen.
Senare i veckan satt dom på uteserveringen, med rutiga dukar, dit hon bjudit honom.
Hon tog en klunk vitt vin.
"Tack... Än en gång. Tack... Jag hade själv gärna velat... Ja slå honom... Om man hade vågat... Jag har ju kastat ut folk ifrån restaurangen förr... 2 gr... Men såna där blandmissbrukare är luriga om dom har kniv... Jag är inte särskilt intuitiv, men den här gången visste jag att du skulle slå honom, bara jag såg dig komma uppför gatan. Det var därför jag låste in mig... Det kändes så... Samtidigt kändes det så tråkigt att alltihop skulle sluta så här..."
Hon tog hans hand i sin och kramade den hårt.
"Dessutom så har jag alltid tyckt att det varit as-sexigt med killar som är bra på att slåss.

SLUT