Tillbaka till startsidan

LOVESHACK av Martin Theorin

Så var man i Amsterdam igen. Han styrde omgående stegen mot "Red light district", söp sig rukfull på en toplessbar, där brudarna dansade omkring i cowboyhatt på bardisken, letade upp en "cofeeshop" rökte ett G "Purple Haze" ("bye bye stay high" sade ägaren när han gick - som tagen ur en dålig chech å chong film) och knackade på hos första bästa prostituerade.
"Please dont hurt me" sade hon och han funderade ett ögonblick på vilka "vibbar" han sände ut (hon måste ju ha en rätt rikhaltig erfarenhet av dårar, med tanke på att hon jobbade i "Red light district"). Efteråt kändes det inte alls bra, som att knulla sin syster ungefär, så han måste göra om det, så han knackade på hos nästa entreprenör. Det var bättre, hon såg i alla fall ut som en hora. Hon svabbade av honom med en våtservett och tryckte resolut ner honom i slafen och när han sprattlade emot sade hon "why did you come here if you dont wanna obey?"
Shit, en dominatrix! Vilka lats! Hon grenslade och tryckte ner honom och han kom inte loss! Så han körde resolut in ett finger i röven på henne, sög in en dallrande silikonpatte i munnen och bet till å - "Ååhh" - hon föll ur rollen. Han välte undan henne ner på golvet. Jävla fusk dominatrix, du är ju totalt undergiven! sa han när han rusade mot dörren och fick tag på sina byxor på vägen och när han stod där utanför vid kanalen hoppandes på ett ben och försökte få på sig byxorna i det bleka gryningsljuset tänkte han...

...att det fick nog bli ett museum nu.

SLUT